Hajimemashita, watashi wa Lea desu. Örülök, hogy ezen a hatalmas világhálón még az én szerény kis oldalamba is belebotlottatok. Remélem itt megtaláljátok mindazt, amit kerestek. Jó szórakozást kívánok!
"If you get ten small things or even a hundred small things all together...it will be enough of a reason for you to keep going!" - Futaba Yoshioka
Kukkancs be ide is! Én őket olvasom:
I dream of colours. I dream of Japan. ♡
"Titokdoboz - Praktikusabb, mint a nyugati lakat?"
 Jómagam sem hallottam még korábban erről a japán dobozkáról, de funkciója és rafináltsága nagyon felkeltette az érdeklődésemet; Csak és kizárólag akkor nyílik ki, ha az ember a tárgy megfelelő elemeit a megfelelő sorrendben valamerre elmozgatja. Persze ha valaki nagyon meg akar belőle szerezni valamit, de nem ismeri a kombinációt, még mindig nekivághatja valami keménynek és ripityára törheti. (Lásd: Agymenők, 2.évad, 7.rész)
 Csak gondoljatok bele... A kívánt lépések száma lehet kettő, de akár ezerötszáz is. Ki ne akarna egy saját kis széfet, aminek kinyitásához még kézzel fogható kulcs használata sem szükségeltetik? Ráadásul minden egyes alkalommal, amikor ki-, vagy beteszitek kincseiteket a dobozkátokba, jól megdolgoztatja a zár az agyatokat.
 Itt egy videó angol nyelven azoknak, akiket érdekel a dolog: LINK

Címkék: , , , , , , ,

Friss bejegyzésekRégebbi bejegyzések?

Blogom kinézetének alappilléreit köszönöm ten-nek
Magyar Blog gyűjtemény